Hakkımızda

VİS VANA; sürgülü vana, buhar vanası, çek valf, küresel vana, kelebek vana, pislik tutucu, hidrant, demontaj parçası, kaplin ve özel üretim vanalar ve bunun gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir.

İstanbul’da kurulan Vis Vana, ilk vana üretimini 1983’te gerçekleştirdi ve vana sektöründe kalite, müşteri memnuniyeti ve esnek üretimi sayesinde çabucak lider ve bilinen bir marka haline geldi.Vis Vana, tesislerinde en iyi malzeme ve ileri teknoloji işleme projesi ile bir çok sanayi dalında kullanılan geniş ürün yelpazesi ile üretim yapar ve ihraç eder.

Bütün vanalar DIN, ANSI, JIS, BS gibi uluslararası standartlara göre üretilir. Buna ek olarak; PN6’dan PN320’ye, Class150’den Class2500’e DN15’ten DN2000’e ½”’den 80”’e kadar basınç ve ölçülerde üretim yapan Vis Vana, bu sebepten dolayı tüm dünyada geniş sanayi ve uygulamalarını kapsar.


ISO 9001 ve CE sertifikasına sahip olan Vis Vana, ileri teknoloji üretimini, 3400m2 kapalı olmak üzere 6800m2 toplam alanda gerçekleştirmektedir.

Döküm işleminin bir kısmını tesislerde bir kısmını Bureau Veritas, Lloyds Register, DNV, GL gibi bağımsız kuruluşlardan onaylı anlaşmalı dokümhanelerde gerçekleştiren Vis Vana; işleme, montaj, test ve onayı kendi tesislerinde gerçekleştirir. Ayrıca bazı siparişlerde müşterinin isteği üzerine bağımsız kuruluşlar basınç testi için tesislere gelmektedir. Son olarak; ürün kalitesi ve efektif müşteri hizmetinden dolayı, Vis Vana ürünlerini 44 ülkeye ihraç eder. Bu durum, kendilerini geliştirmek için Vis Vana’yı daha dikkatli ve güçlü yapar.

Sonuç olarak; Vis Vana ailesi vana sektörüne en verimli ticari paketi sunduğuna inanır. Çalışanlarından edinilen pozitif sinerjiden dolayı müşterilerine hizmet ederken her zaman aktiftir, güçlüdür ve güçlü olmaya devam edecektir.

Şimdi ve Gelecek;


Vis Vana; aynı tesislerde ANSI ve DIN vanaları ve diğer standartları da ürettiğinden dolayı müşteri hizmetine ürün sunmada çok esnektir. Vis Vana ayrıca satış ve üretim departmanında yüksek eğitimli personele sahiptir. Bu durum, onları ve de müşterilerini vana sektöründe aktifleştirir. Vis Vana standart vana yanında müşterilerine ve uzmanlarına özel vanalar da tedarik eder.